CONTACT & BOOKING

You can send your questions, comments and sugestions here / Вашите прашања, коментари и сугестии можете ди ги испратите директно преку нашата веб страница или со праќање на порака на:

 

contact@pmgrecordings.com

mobile: +389 70 388 323

 

If you like to book some of our artists please state its name and provide us with iformation about the date, city, venue and capacity. You'll get info back shortly.

Доколку сакате да букирате некој од артистите кои издаваат за ПМГ Рекордингс, Ве молиме наведете го името на артистот и во пораката испратете ни информации за датумот на настап, место, град и капацитет на местото. Повратна информација ќе добиете во најкус можен временски период.

*
*
*

* Fields required to send mail.